Lauantaina 12.5. klo 10-16

Tule tekemään jarmankoja, Pajojen Karjalaisia Markkinoita, varaa paikkasi tai osallistu markkinoiden oheistoimintaan. Tuet samalla uutta kesänavaustapahtumaa!

Pajot -Markkinoilla tehdään kauppaa. Alueella on suuri markkinakatos, jossa on pöydät kuudelletoista ensin paikan lunastaneelle. Rajatulla piha-alueella on lisäksi katoksettomia pöytäpaikkoja. Markkinamyyjät, yhdistykset ja muut yhteistyökumppanit järjestävät alueella itsensä näköistä tapahtumaa tukevaa toimintaa: folk/karjalahenkisiä työpajoja, näytöksiä, kisailuja yms. Seikkailija Fogg ja norsuorkesteri sekä pomppulinnat viihdyttävät perheen pienimpiä. Seutukunnan kesäteatterit esittävät välähdyksiä kesän tuotannoistaan. Alueella toimii myös kahvila sekä suurempaan nälkään ravintola anniskeluoikeuksineen, jossa on tarjolla mm. parillagrillin herkkuja. Suuri pönttösauna lämpiää aamupäivällä ja on kylvettävissä iltapäivällä omaan tahtiin (poislukien mahdolliset vipvuorot), mahdollisuus ”avantouintiin”. 
Markkinapäivän ja koko lauantain tapahtumat on nähtävilä ohjelmasivulla.

Myyntipöydän hinta on 30€. Nopeimmat (16) varaajat saavat paikan katoksesta.
Esittelyständin hinta on  20€

Tarjoudu esiintyjäksi tai tuo muuta toimintaa markkinoille!
Esitykset markkinoilla tapahtuvat pirtissä, navetassa ja ”rekkalavalta” . Muille toiminnoille kulttuurimaiseman keväiset pellot tarjoavat erinomaiset puitteet esimerkiksi erilaisille pihapeleille niin kuin ennenvanhaan. Seurat ja yhdistykset tervetuloa puuhaamaan.