Pajot – Karjalaiset Musiikkipäivät Kontiolahdessa ottaa ensi askeleitaan. Markkinat on sen tärkein ihmisiä yhdistävä juttu. Maakunnissa on jo pitkään järjestetty nimikko tapahtumia. Outokummussa on OkuFest, Liperissä on Leipäpäivät, Lieksassa on Vaskiviikot, Ilomantsissa on Karhun peijjaiset, Rääkkylässä Kihaus, Juuassa Ellinpäivät.

Kylissä ja kaupunggeissa yhdistysten tuottamilla teemapäivillä torit pullistelevat kansaa sekä myyjiä ja miksipä ei joskus vielä Kontiolahdellakin.

Tule tekemään jarmankoja, Pajojen Karjalaisia Markkinoita ja varaa paikkasi tai osallistu muuten markkinoiden oheistoimintaan. Tuet samalla ensi askeleitaan ottavaa festarikesän avaustapahtumaa!

Pajot-markkinoilla vieraili vuonna 2018 kaikkiaan noi 330 ihmistä. Tapahtuman julkisuuden ja tunnettuuden lisääntyessä sekä yhteistyökumppanuuksien kehittyessä uskotaan myös kävijä määrän helposti lisääntyvän.

Onko sinulla ankkoja, kaneja, lampaita tai muita pieneläimiä, tai vaikka lehemä, jotka ”haluaisivat” markkina lasten ropsuteltaviksi?? Onko… jos on niin ota yhteyttä niin alamme sopimaan jatkosta.

Paitsi että teet osallistumalla omaa organisaatiotasi tai tuotteitasi tunnetuksi, annat näkyvällä osallistumisellasi  singnaalin myös muille tulla markkinoille, jos ei nyt niin ehkä ensi vuonna.

Paikallisille yhdistyksille markkinapaikka ei maksa mitään. Pajot.organisaatio tulee näin vastaan ja helpottaa yhdistyksien osallistumista tapahtumaan.  Myyntipaikan hinta muille kuin Kontiolahtelaisille yhdistyksille on 30€.

Tarjoudu markkina-esiintyjäksi tai tuo muuta toimintaa markkinoille!
Kulttuurimaiseman keväiset pellot tarjoavat erinomaiset puitteet esimerkiksi erilaisille pihapeleille, niin kuin ennenvanhaan. Seurat ja yhdistykset tervetuloa puuhaamaan.

Markkinapäivän ja koko viikonlopun tapahtumat on nähtävillä ohjelmasivulla.